THE MAX
stem cell neck lift
A termék leírása:
Ez az utlrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting krém a laza, lógó bőrt, a mély redőket, ráncokat, vonalakat célozza. Olyan innovatív peptideket tartalmaz, melyek növényi eredetű őssejt technológiával kombinálva segítenek a bőr rugalmasságának növelésében, ragyogásának biztosításában, feszesítenek és de niálják a nyak és az áll kontúrját. A Vectorize technology(R) kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. Parabénmentes.

Mely bőrtípusokra ajánljuk:
Öregedő bőrre, laza bőrre, rugalmasság elvesztése esetén

A termék jótékony hatása:
Ez az ultrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting krém a MAXimális koncentrációban tartalmaz innovatív peptideket, kombinálva a növényi őssejt technológiával, segít növelni a bőr rugalmasságát, fehérít, feszesít, de niálja a nyak és az áll vonalát. Statisztikailag szigni kánsan javítja a laza bőr megjelenését, a vonalakat és ráncokat. A bőr hidratáltsága javul (tesztalanyok 100%-nál) A bőr feszesedik (tesztalanyok 89,66%-nál) A bőr rugalmassága nő (tesztalanyok 75,86%-nál)

A termék használata:
Bő mennyiségben vigye fel nyakra és dekoltázsra, az áll vonaláig. A MAXimális hatás érdekében használja reggel és este. CSAK KÜLSŐLEG


Önnek ajánljuk:stem cell facial cleanser
THE MAX
Videó a termékről:

Close This Window