Korábban ha egyáltalán valaki meg merte említeni az olajat, mint bőrápolási összetevőt, a szakértők azonnal fejüket csóválták.

Korábban ha egyáltalán valaki meg merte említeni az olajat, mint bőrápolási összetevőt, a szakértők azonnal fejüket csóválták. De ezek a napok már rég elmúltak, mert az elmúlt években az arcon használandó olajok a világot szélsebesen hódították meg. A hírességek és kozmetikusaik mind esküsznek az olajokra. Jennifer Lopez sminkese szerint az énekesnő napi egy üvegcsét használ el, így tartja arcát üdén, és vörös szőnyegre készen. Az olajokat nem csak bőrgyógyító hidratálóként, de kiváló öregedés elleni anyagként is használhatjuk. Az arcápoló olaj napi alkalmazásával a bőr hidratált, ragyogó,  atalosabb és tisztább lesz.
 
ÍGY HATNAK
az arcápoló olajak
 
Az olajtermékek olyan esszenciális aminosavakkal tartják megfelelően hidratáltan a bőrt, melyeket a szervezet önmaga nem képes előállítani. Az olajak emellett lipidbarrierként is szolgálnak, védenek az extrém hőhatások, a száraz környezet és a túlzott tisztítás hatása ellen.
Így használd helyesen az arcápoló olajokat: Hidratálásra, ragyogó bőrért: Az arcápoló olaj nem csak ragyogó, harmatos megjelenést és intenzíven hidratált arcot biztosít, hanem felgyorsítja a bőr gyógyulását, regenerálódását. Különösképpen télen a luxus arcápoló olaj használatával megelőzhető a bőr irritációja, kipirosodása, kiszáradása, a pattanások megjelenése. Vigyél fel egyenletesen egy teljes cseppentőnyi VITAL C hydrating facial oil olajat a bőrre reggel és este, hogy a bőröd ultrahidratált, celebszépségű legyen.
Aknekezeléshez: Bár ellentmondásosnak hangzik, hogy olajat használj a zsíros vagy az aknéra hajlamos bőrön, az igazság az, hogy az eltömődött pórusokat és aknét okozó faggyú túltermelés a bőr olajtartalmának kiegyensúlyozatlansága miatt következik be. A VITAL C Hydrating Facial Oil igazából azokkal az esszenciális zsírsavakkal és hidratálókkal tölti fel a bőrt, melyre annak szüksége van. Ha visszaáll az egyensúly, a túlzottan aktív faggyúmirigyek szünetet tartanak, a bőr pedig egészségesebb és tisztább lesz. Keverj össze néhány csepp VITAL C hydrating facial oil olajat a CLEAR CELL medicated acne lotion termékhez, így orvosolod a szárazságot, csökkented a gyulladást és visszaáll az egyensúly.
 
PROFESSZIONÁLIS TIPP:
Ha a bőröd extraszáraz, akkor az olajat a hidratáló krémed fölé vidd fel. Ha az olajat így a bőrápolás utolsó lépéseként használod, extra barrierként tartja a bőrben a nedvességet.
 
Sminkeléshez, ragyogáshoz: Az arcápoló olajok alkalmazásának egy másik trükkje (melyet a profi sminkesek is ismernek), hogy az olajat az alapozóhoz keverve saját színezett hidratálót készíthetsz. Ezzel a bőr természetes, harmatosan ragyogó lesz, és a bőröd hosszantartó hidratáltságra tesz szert. Vagy, ha csak arcod bizonyos területeid szeretnéd kiemelni, az alapozást és a pirosító felvitelét követően vigyél fel kis mennyiségű olajat az orcacsontokra.

 

Close This Window