Az öregedés elleni és megelőző technológiák legújabb vívmánya

Az öregedés elleni és megelőző technológiák legújabb vívmánya
 
Amikor speciálisan bőrápolási készítményekben manapság használt őssejtekről van szó, egyáltalán nem embrionális vagy humán eredetű őssejtekről beszélünk. A bőrápolási szakértők növényi eredetű őssejteket építenek a bőrápoló szerekbe, speciális peptidekkel párosítva, melyek így együtt elképesztően jó öregedés gátló és bőrvédő hatást tudnak kifejteni.  
 
Az Image Skincare egyik nagyszerű növényi alapú őssejtes termék sorozata - a MAX. A termékcsalád alapja a Korrekció, Megelőzés és Bőrtáplálás háromfázisú hatását magába építő CPN™ rendszer. (Correction, Prevention, Nutrition)
 
A termékcsalád tagjai: 
 
MAX szérum
 
Ez a szuperkoncentrációjú szérum olyan nagyhatékonyságú összetevők páratlan kombinációját kínálja, melyek jelentősen képesek csökkenteni a mimikai és a mélyebb ráncokat, a bőr petyhüdtségét és az öregedést. A nutripeptidek és az Apple technológiával nyert őssejtek szinergikusan együtthatva töltik fel és táplálják a bőrt, megelőzve a további bőrkárosodást. A szarkalábak ellazulnak, a ráncok ellágyulnak, a sejtek pedig védelmet nyernek a sejtroncsolódás ellen.
Parabén-mentes. Szőlő és havasi gyopár. 
 
MAX krém
 
A Max, mely egyike a kettős őssejt-törzs technológiával, az Apple és a Lentopódium együttes alkalmazásával készült első krémeknek, kijavítja a bőrön az öregedés jeleit és megelőzi a nap, a szabad gyökök és az öröklött tényezők által okozott további károsodást. A sejten kívüli mátrix karbantartása segít megőrizni a bőrt ép és egészséges állapotban. Az Argireline® és a multipeptidek kombinációja Botox®-szerűen gátolja az izom-összehúzódást, ezzel megakadályozva a mély és vékonyabb ráncok kialakulását, melyek az izom összehúzódást szabályzó ismételt mozgás miatt alakulnak ki. A bőr így kisimul és kiegyensúlyozott hidratáltságot és kellő védettséget nyer.
 
MAX Arclemosó
 
Ez a kíméletes arclemosó a bőr pH értékének kiegyensúlyozására és optimalizálására lett kifejlesztve. Szulfátmentes, parabén mentes, savmentes. A  szőlő, a havasi gyopár és a nyári tőzike (Leucojum Aestivum) növényi eredetű őssejtjeit tartalmazó készítmény az öregedési folyamat késleltetését és a sejt-élettartam meghosszabbítását célozza meg. A zabkivonat enyhíti és megelőzi a bőrpírt, a hidrolizált rizsfehérje pedig a kollagén képződést segíti elő.
 
MAX szemránckrém
 
A javító peptid-keverék megfiatalítja a szemet, éjjel és nappal. A szőlőből, a havasi gyopárból és az almából kivont növényi őssejtek megóvják a bőrt a további károsodástól. Megelőzi a sejtek öregedését, csökkenti a bőr puffadtságát és a gyulladást. 
 
Ha olyan hatékony öregedésgátló készítményt keresünk, mely korrigálja a hibákat, megelőzi az öregedést és táplálja a bőrt, akkor célba értünk: A MAX a legjobb megoldás.  
Close This Window