kód:

IN THE CLEAR

Szakembereinknél elérhető!
Kiszerelés:
SZAKEMBERKERESŐ
Leírás 
IMAGE SKINCARE® TISZTA BŐR
 
Mi lehet a bőröd egyensúlyának és tisztáságának jobb megoldása, mint egy IMAGE arckezelés? Ha érzed a környezeti stressz hatásait, a fáradtságot, és pattanások jelentek meg a bőrödön, a válaszunk az IMAGE TISZTA BŐR kezelése!
Az egyensúlyi pH-ról gondoskodó ORMEDIC® balancing facial cleanser lemosó és a CLEAR CELL® medicated acne masque pakolás együtt szabadítják meg a bőrt a szennyezéstől és pattanásoktól. A CLEAR CELL restoring serum szérum helyreállítja a bőr egyensúlyát, mielőtt felvinnéd a PREVENTION+® daily matte moisturizer SPF 32 fényvédőt, hidratál és mattosít. 
 
A termékek
  • ORMEDIC balancing facial cleanser: Enyhe, frissítő géles lemosó, mely finoman habzik és eltávolítja a szennyeződéseket, a bőrt puhává, hidratálttá és tisztává varázsolja.
  • CLEAR CELL medicated acne masque: Gyorsan ható AHA/BHA elegyet tartalmazó agyagpakolás, mely felszívja a felesleges faggyút, kezeli a pattanásokat, és a bőrt puhává, frissé, mattá teszi.
  • CLEAR CELL restoring serum: Könnyű, olajmentes szérum, mely nyugtat, hidratál, egyensúlyt ad. 
  • PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 32: Áttetsző, mattosító, SPF 32-es fényvédős hidratáló, ami felszívja a faggyút és mattosít.
 
  Most, hogy a bőröd tiszta, ideje a gondolatokat is megtisztítani. Vedd kézbe a kedvenc könyvedet, vagy egy magazint, vagy csak meditálj egy kicsit.

Ajánljuk még