kód:

Iluma intense brightening exfoliating powder

12 800 Ft
Kiszerelés: 43 g

Leírás

Egyedülállóan luxus radírozó por, mely kíméletesen tisztítja és hámlasztja valamennyi bőrtípust. Ez az ultra lágy mikro hámlasztó elegy eltávolítja a szennyeződést, a faggyút a pórusokból, hosszan hidratál és öregedésgátló hatást fejt ki. Újgenerációs természetesn növényi összetevőket, enzimeket, anti-oxidánsokat tartalmaz a ragyogás új szintjének elérése érdekében. Parabénmentes.

Bőrtípus

Minden bőrtípusra, ragyogás elvesztése, fáradt bőr esetén.

Alkalmazás

Kis mennyiséget rázzon nedves tenyerébe és aktiválja, dörzsölje össze kezeit és képezzen könnyű habot. Finoman masszírozza a bőrbe, a szemkörnyéket kihagyva, majd alaposan öblítse. Használja naponta kétszer, reggel és este, arcon és testen.

Hatás

Annyira kíméletes, hogy naponta használható és valamennyi bőrtípusra tökéletes. Ez a mikro hámlasztó por növényi fehérítő anyagokkal kombinálva lecsiszolja az elhalt hámot, a bőr sima, ragyogó lesz, készen áll a szérum és a regeneráló krémek hatóanyagainak felvételére.

Pro tip

Bármelyik IMAGE pakoláshoz keverhető, ha erősebb hámlasztásra és fehérítésre van szükség.

Összetevők

Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Milk Powder, Sodium Bicarbonate, Potassium Myristate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Oryza Sativa (Rice) Starch, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Sesquicarbonate, Sodium Chloride, Dimethyl Sulfone, Sodium Sulfate, Papain, Whey Protein, Lactic Acid, Lactose, Pearl Powder, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Maltodextrin, Bromelain.

Ajánljuk még