kód: A-200 2340

Ageless total facial cleanser

Arclemosó 16 050 HUF
Kiszerelés: 177 ml
Egységár: 91  HUF / ml

Leírás

Minden nap használható, univerzális lemosó, mely hámlaszt, kíméletesen eltávolítja a sminket, és tonizál az átfogó bőregyensúly érdekében. A termék használata mellett fokozott fényvédelem javasolt.

Bőrtípus

Normál/kombinált, idősödő, zsíros bőrre, előkészít a kabin kémiai peelingekre.

Alkalmazás

Kezeit nedvesítse meg, és bő mennyiségben nyomjon tenyerébe a lemosóból. 1 percig végezzen vele tisztítást és masszázst. Langyos vízzel öblítse, és a végén hideg vizet csapkodjon a bőrre. Szükség esetén, erősebb hámlasztáshoz ismételje. A legjobb eredmény érdekében használjuk reggel és este.

Hatás

Univerzális 3 az 1-ben arc- és testlemosó, mely letávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t, tonik használatát szükségtelenné teszi. Kíméletes glikolsav keverék indítja a hámlasztási folyamatot, a simább bőrért.

Pro tip

Használja a könyökök és a térdek területén, puhítva és világosítva az itt található durvább bőrt.

Összetevők

WATER (AQUA), AMMONIUM LAURETH SULFATE, GLIKOLSAv, OLEIFERA (GREENTEA) LEAF EXTRACT, AMMONIUM GLYCOLATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCOL DISTEARATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, DIMETHYL LAURAMINE OLEATE, PHENOXYETHANOL, MENTHOL

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.