kód: M-201 2268

the MAX™ serum

47 650 HUF
Kiszerelés: 30 ml

Leírás

Ez a forradalmi nappali és éjszakai szérum új dimenzióban fatalítja a bőrt. A nutripeptidek többrétegű techológiás szinergiában hat, hogy feltöltött feszes bőrteredményezzen, miközben az őssejt technológia exkluzív komplexben segíti a természetes védekező mechanizmusokat és védi a sejtek egészségét. Drasztikusancsökkenti a mimikai ráncokat, és azidősödés egyéb jeleit. A hatóanyagok felülmúlhatatlan magas koncentrációja MAXimális hatást biztosít. Parabénmentes.

Bőrtípus

Valamennyi bőrtípusra. Idősödő bőrre. Érzékeny bőrre.

Alkalmazás

A legjobb hatás érdekében reggel és este masszírozza be a megtisztított bőrbe. Hagyja felszívódni, majd vigyen fel széles spektrumú fényvédő terméket, például a DAILY DEFENSE Ultimate Preventive Moisturizer SPF35 krémet.

Hatás

Áttörő növényi eredetű alma őssejt technológia. Sejtkárosodás megelőzése. Csökkenti a mimika okán kialakuló ráncokat. Relaxálja a szarkalábakat.

Pro tip

A MAX nutripeptid rendszere szinergiában tölti fel a bőrt, míg az őssejtek exkluzív komplexe a természetes védekezőrendszert támogatja és helyreállítja a sejtekben keletkezett károkat. Drasztikusan csökkenti a mimikai ráncokat, az öregségi ráncokat és az öregedés egyéb jeleit.

Napi használat

Reggel és este, illetve szükség szerint.

Összetevők

WATER (WATER, EAU), THE MAX COMPLEX, SODIUM HYALURONATE, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, HYDROLIZED RICE, BRAN PROTEIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) PROTEIN, OXIDO REDUCTASES, HESPERIDIN METHYL CHALCONE, STEARETH-20, DIPEPTIDE-2, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ALGAE EXTRACT, PULLULAN, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, HYDROLIZED WHEAT PROTEIN, ACETYL GLUTAMYL HEPTAPEPTIDE-1, SACCHARIDE ISOMERATE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, ARABIDOPSIS THALIANA EXTRACT, GLYCERINE, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG 8/SMDI COPOLYMER, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, TRIETHANOLAMINE, LECITHIN, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE

Ajánljuk még