kód:

Image MD Restoring Overnight Retinol Masque

34 550 Ft
Kiszerelés: 50ml

Leírás

Ez a magasan koncentrált kapszulába zárt retinolt tartalmazó maszk új ragyogást hoz, és közben az erős antioxidánsok védenek a nedvességvesztés ellen. Water bank technológiával folyamatosan gondoskodik a hidratálásról, és a növényi fehérítők egyenletesebb bőrtónust biztosítanak, szépítő alvás formájában. A hármas hatású, elnyújtott kibocsátású retinol technológia fejlett változata segíti a feszesítést, csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését, és a bőr tökéletlenségeit is csökkenti. Parabénmentes.

Bőrtípus

Minden bőrtípusra, különösen az idősödő, és környezeti hatásoktól károsodott bőrre.

Alkalmazás

Hetente 2-3 alkalommal vigye fel frissen megtisztított bőrre vékony rétegben. Miután egész éjszaka a bőrön volt a pakolás, másnap reggel langyos vízzel mossa le.

Hatás

A kapszulába zárt retinol a bőrön vékony filmbevonatot képez, a bejutás szabályozott, csökkenti a transzepidermális vízvesztést, így csatornákat nyit a hatóanyag bejutáshoz és biztosítja a retinol fokozatos kibocsátását a bőrbe. Segít a feszesség fokozásában, a kisebb és nagyobb ráncok csökkentésében, a bőr tökéletlenségeinek javításában.

Ajánljuk még