kód:

Image MD Skincare System

76 970 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Image MD Restoring Facial Cleanser 118ml

Ez a hatékony glikolsavas, tejsavas és szalicilsavas lemosó gyengéden és hatékonyan távolítja el a sminket és a felszíni sejteket. Előkészíti a bőrt az MD restoring serum, IMAGE MD restoring repair crème és más IMAGE Skincare termékek befogadására.

Image MD Restoring Youth Serum 30ml

Peptidek, növényi eredetű őssejtkivonatok és stabilizált C-vitamin koncentrált elegye javítja a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését, segít helyreállítani a bőr feszességét és rugalmasságát. A hatóanyagok az IMAGE exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőr mélyebb rétegeibe jutnak el. Image MD Restoring Youth Repair Creme 30ml Retinol, glikolsav és zsírban oldódó C-vitamin magas koncentrációja újítja meg a bőr felületét, fiatalít és regenerálja az idősödő bőrt. A bőr fiatal, feszes és ragyogó lesz már néhány használatot követően. A hatóanyagok az IMAGE exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőr mélyebb rétegeibe jutnak el. Parabénmentes.

Image MD Restoring Youth Repair Creme 30ml
Retinol, glikolsav és zsírban oldódó C-vitamin magas koncentrációja újítja meg a bőr felületét, fiatalít és regenerálja az idősödő bőrt. A bőr fiatal, feszes és ragyogó lesz már néhány használatot követően. A hatóanyagok az IMAGE exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőr mélyebb rétegeibe jutnak el. Parabénmentes.

Image MD Restoring Daily Defense Moisturizer SPF50 59ml

Ez a napi használatra szánt, könnyű, nem zsíros hidratáló növényi őssejtekkel dúsítva kínál fejlett, széles spektrumú UVA/UVB és infravörös fény elleni védelmet. Az átlátszó cink-oxid és hatékony antioxidánsok kombinációja csökkenti a szabad gyökök okozta károkat, miközben támogatja az öregedési folyamatok késleltetését.

Ajánljuk még