kód: TKEU-301 2181

Post Treatment Trial Kit

15 150 HUF
Kiszerelés: 1 darab
Egységár: 15 150  HUF / darab

Leírás

A SZETT TARTALMA

ORMEDIC balancing facial cleanser (7,4 ml)

Enyhe, frissítő géles lemosó, mely finoman habzik és eltávolítja a szennyeződéseket, a bőrt puhává, hidratálttá és tisztává varázsolja. Tápláló komplex bio aloe verával és növényi kivonatokkal, a finom bőr nyugtatására. A szaténsimaságú formula visszaadja a bőr puhaságát és egyensúlyát.

ILUMA™ intense brightening serum (7,4 ml)
Ez a növényi hatóanyagokkal teli szérum természetes fehérítőkkel segíti a sötét foltok megjelenésének korrigálását. Célzott, növényi alapú fehérítők dolgoznak az egyenletesebb bőrtónusért.  A C-vitamin és a medveszőlő levél kivonat megszünteti a fáradt bőrképet és ragyogást biztosít.

the MAX™ crème (7 g)
Ez a luxus krém revitalizálja a bőrt, visszatölti a nedvességet, a fiatalosabb megjelenéshez. Multi-hatású formula, az idősödés látható jeleit célozza, segít csökkenteni a kisebb és nagyobb ráncokat, támogatja a simább és egyenletesebb tónusú bőrt. Korrigáló hatású peptidekkel teszi feszesebbé a bőrt.

Vital C hydrating enzyme masque (7 g)
Természetes úton ragyogást biztosító enzimes pakolás, mely gondoskodik a bőr egészséges ragyogásáról. Kétféle C-vitamin formula és gyümölcsenzimek hámlasztanak, a gyengéd formula feloldja az elhalt hámot, hogy felfedje a világosabb, egyenletesebb bőrtónust. Tápláló antioxidánsok, vitaminok és hialuronsav segítenek a bőrt hidratáltan és egyensúlyban tartani. A kezelőhelységtől a vendég otthoni bőrápolásáig, a termék a tiszta, sima és ragyogó bőr elérését segíti.

PREVENTION+ daily ultimate protection moisturizer SPF 50 (7 g)
Könnyű formula, mely átfogó széles spektrumú fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Organikus cink-oxid és UV blokkoló homoszalát segíti a termék problémamentes bőrbe dolgozását, mely nem ül meg a bőrön.

A SZETT ALKALMAZÁSA:
 
 1. ORMEDIC balancing facial cleanser: Használja reggel és este, nedves bőrön masszírozza egy percig, majd öblítse le.
   
 2. ILUMA intense brightening serum: Reggel és este vigye fel megtisztított bőrre.
   
 3. THE MAX creme: Tisztítás után éjszakai regenerálás céljából este vigye fel az arc és nyak bőrére és masszírozza be.
   
 4. VITAL C hydrating enzyme masque: Bő mennyiségben vigye fel megtisztított bőrre, 5-30 percig hagyja fent. Langyos vízzel öblítse.
   
 5. PREVENTION+ daily ultimate protection moisturizer SPF 50: Bő mennyiségben vigye fel reggel, 15 perccel azelőtt, hogy napra menne. 2 óránként használja újra.

Elővigyázatossági előírások: Csak külsőleg. Szembe ne kerüljön. Ha szembe jut, alaposan öblítse vízzel. A terméket 6 évesnél fiatalabb gyerekek nem használhatják. A túlzott napozás ártalmas az egészségre. Ne tartózkodjon hosszabb ideig a napon, még fényvédővel sem. Irritáció esetén függessze fel használatát és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz azonnal. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen, túlzott hőtől és közvetlen napfénytől elzárva tárolandó.

Összetevők, névleges súly, minőség megőrzési idő: Lásd a csomagolást.
 

Ajánljuk még:

Véleményem a termékről

Email címét az esetleges panaszkezelés miatti kapcsolatfelvétel miatt kérjük el, az oldalon nem jelenítjük meg. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.