kód:

GO GREEN TREATMENT

28 800 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Stresszes vagy? És a stressz meglátszik a bőrödön is? Van egy kezelésünk a számodra! A "ZÖLDÜLJ OTTHON" arckezelés puhává, hidratálttá, nyugodttá változtatja a bőrödet, visszaadja az egyensúlyát. 

Hagyd, hogy az ORMEDIC balancing facial cleanser lemosó megszabadítsa bőrödet a szennyeződéstől, az I MASK purifying probiotic mask pakolás pedig segítsen a bőr és a pórusok tisztításában. A kezelés végén az ORMEDIC balancing bio-peptide crème teszi a bőrödet simává, hidratálttá és hozza vissza az elvesztett egyensúlyát.

A TERMÉKEK
 
 • ORMEDIC balancing facial cleanser (177 ml): Enyhe, frissítő géles lemosó, mely finoman habzik és eltávolítja a szennyeződéseket, a bőrt puhává, hidratálttá és tisztává varázsolja.
   
 • I MASK purifying probiotic mask (57 g): Erősítő probiotikus pakolás, mely egyensúlyba hozza a bőrt és segít ellenállni a kiszáradásnak és az egyensúlyvesztésnek.
   
 • ORMEDIC balancing bio-peptide crème (7,4 ml): Ez az éjszakai regeneráló krém fokozza és egyensúlyba hozza a nedvességhiányos bőrt a növényi vajakkal, hialuronsavval és bio növényi olajakkal.

A KEZELÉS LÉPÉSEI
 
 1. Tisztítás: Bő mennyiségben tegyél ORMEDIC balancing facial cleanser lemosót nedves kezedbe, dörzsöld össze a tenyereidet és képezz habot. 1 percig tisztítsd vele az arcodat, majd langyos vízzel öblítsd le. 
   
 2. Pakolás: Vastagon vidd fel az I MASK purifying probiotic mask pakolást a tiszta bőrre, és hagyd hatni 10 – 20 percig. Ha találsz a hűtőben uborkát, egy-egy szeletet helyezz a csukott szemedre, és úgy pihenj. Használd ki az időt, lélegezz nyugodtan, relaxálj. Ha letelt a hatóidő, egy kis törülközőt nedvesíts meg meleg vízzel, és fedd le vele az egész arcodat. Gyengéden nyomkodd meg vele a bőrödet. Távolítsd el a pakolást, és langyos vízzel öblítsd a bőrödet. 
   
 3. Egyensúly: Bő mennyiségben használd az ORMEDIC balancing bio-peptide crème krémet, masszírozd be, majd gyengéden nyomkodd meg a bőrödet. 

Ajánljuk még