kód:

HAND HYDRATION

47 300 Ft
Kiszerelés:

Leírás 
IMAGE SKINCARE® KÉZHIDRATÁLÁS
 
A kezed még biztosan nem volt soha ennyire tiszta - de ennyire száraz sem! Te is betartod a WHO ajánlásait és egyfolytában kezet mosol, fertőtlenítesz - de ki fog vigyázni a te száraz, durva kezedre? Bizony, az IMAGE Skincare!
Legelőször is gyengéden csiszold le a bőrödről az elhalt, száraz hámot az ORMEDIC® balancing gel polisher termékkel. Ezután a hatféle olajat kombináló VITAL C hydrating facial oil termékkel tápláld és hidratáld a bőrödet. Végül pedig a VITAL C hydrating hand and body lotion segíti a kiszáradt kezeidnek a puhaság visszaállításában.
 
A termékek
  • ORMEDIC balancing gel polisher: Gyengéd, mindennapi csiszoló, mely gránátalma enzimek, az olívamag por és a bambuszgolyók által csiszolja a fáradt hámot és felfedi az új ragyogást.
  • VITAL C hydrating facial oil: Bőrkondicionáló argán, homoktövis és szőlőmag olajok mélyhidratálják a száraz bőrt.
  • VITAL C hydrating hand and body lotion: Ez az ultragazdag, hidratáló lotion feltölti és revitalizálja a bőrt a tápanyagokban gazdag olajak és sheavaj segítségével. 
 
Most, hogy finomak és simák a kezeid, keress rá a kedvenc Netflix sorozatodra, de előtte a konyhában tankolj fel valamilyen egészséges harapnivalóból - ideje relaxálni.

Ajánljuk még