Nevezd be a kedvenc bőrápolási szakemberedet a 2022-es év image skincare szakembere – közönségdíjra

Az IMAGE közösség szívét-lelkét jelentő szeretett kozmetikusainkat ünnepeljük! Szeretnénk megtudni: ki a Te kedvenc IMAGE kozmetikusod? Nevezd be kedvenc kozmetikusodat – azt, akivel elindultál a bőrápolás útján, aki átalakította a bőrödet, vagy segített visszanyerni ragyogását, így megnyerheti A 2022-es év IMAGE Skincare szakembere – közönségdíjat.

 

Nevezd be kedvenc kozmetikusodat – azt, akivel elindultál a bőrápolás útján, aki átalakította a bőrödet, vagy segített visszanyerni ragyogását, így megnyerheti A 2022-es év IMAGE Skincare szakembere – közönségdíjat. Te pedig regisztrációval egybekötött szavazásoddal részt veszel egy nyereményjátékon, melyen 3 db 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki.

NEVEZD BE IMAGE SZAKEMBEREDET
A 2022-ES VERSENYRE!

A promócióban való részvétellel hozzájárulok ahhoz, hogy az IMAGE Skincare Magyarország, valamint válogatott partnerei kapcsolódó tippeket, információkat és promóciókat tartalmazó e-maileket küldjenek számomra. Elfogadom az IMAGE Skincare használati feltételeit, és hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és felhasználásához. Olvasd el az IMAGE Skincare adatvédelmi szabályzatát, ha többet szeretnél tudni arról, hogy milyen információkat gyűjtünk, mik a preferenciáid és melyek a jogaid.

A részvételhez NINCS SZÜKSÉG VÁSÁRLÁSRA. Feltétel, hogy magyarországi lakcímmel rendelkező, büntetlen előéletű 18 életévet betöltött személy legyél. A szavazás 2022. november 2. – 2022. december 31. napjáig tart. A nyeremény sorsolására 2023. január 13-án kerül sor. A nyerteseket közzéteszzük az IMAGE Skincare Hungary social media felületein, illetve a nyerteseket a megadott email címükön keresztül értesítjük. A hivatalos szabályokért kattints ide. Támogató: IMAGE Skincare Magyarország