I PEEL kollekciónk fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdeklében. 

I PEEL | WRINKLE LIFT® 

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas - retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

 

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE 

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

 

I PEEL | PERFECTION LIFT™ 

This distinct blend of active exfoliants works synergistically to visibly reduce the appearance of fine lines, correct uneven skin tone, smooth rough texture and reduce acne blemishes. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Aging, pigmentation, acne

 

I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE 

This concentrated blend of lactic acid, salicylic acid and resorcinol works synergistically to quickly and effectively reduce the appearance of advanced aging, pigmentation and acne. This extra strength treatment reveals a younger you in a single treatment. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Advanced aging, pigmentation, acne

 

I PEEL | ACNE LIFT® 

Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

 

I PEEL | BETA LIFT™ 

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

 

I PEEL | LIGHTENING LIFT® 

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket
kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE 

A még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.