kód: 819984010024

Prevention Trial Kit

9 500 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Prevention trial kit - Prevention próbatermékek

1x PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF30 - 7 g 
1x PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF32 - 7 g
1x PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF30 - 7 g
1x PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 - 7 g

Prevention+ Daily Hydrating Moisturiser SPF 30+ 
fényvédős hidratáló

Hosszan tartó, mély hidratáltságot nyújtó termék száraz/dehidratált  és érzékeny/rozáceára hajlamos bőrre, mely széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet is biztosít. Az áttetsző formula könnyen eloszlik a bőrön. Antioxidánsokkal, vitaminokkal és gyulladásgátló zöld teával gazdagítva. Átfogóan véd és megelőzi a nap öregítő hatásait.  Parabén és vegyianyag mentes, magas fényvédelmet nyújtó termék. 

Prevention+ Daily Matte Moisturizer Oil Free SPF 32+
mattosító fényvédős hidratáló  
Olajmentes, széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet biztosító, mattosító gél hidratáló. Mikroszivacs technológiájával felszívja a felszíni faggyút, és matt, csillogásmentes felületet biztosít. Újgenerációs antioxidáns elegyet tartalmaz a szabadgyök károk ellen, így csökkenti a nap és a környezeti elemek okozta károkat.Parabén-, olaj- és kémiai anyag mentes magas fényvédelem. 

Prevention+ Daily Ultimate Protection Moisturiser SPF 50 átfogóan védő fényvédős hidratáló
Ez az ultra áttetsző, könnyű hidratáló, széles spektrumú UVA/UVB fényvédelemmel, a bőrt átfogóan védi és őrzi. Az újgenerációs technológia fizikai áttetsző cink-oxid fényvédőt kombinál a legjobb antioxidánsokkal, a szabadgyök károk és a környezeti elemek által okozott károsodás megelőzésére. Növényi eredetű őssejtekkel sejtszinten késlelteti a nap okozta öregedést. Beavatkozáson átesett bőrre is ajánlott. Parabénmentes. 

Prevention+ Daily Tinted Moisturizer Oil Free SPF 30+ színezett fényvédős hidratáló  
Színezett hidratáló, beépített széles spektrumú UVA/UVB fényvédelemmel, mely egyenletes bőrtónust és ragyogást ad. Újgenerációs antioxidáns elegyet tartalmaz a szabadgyök károk ellen, így csökkenti a nap és a környezeti elemek okozta károkat. Könnyű, áttetsző formula, mely gyorsan felszívódik. Parabénmentes magas fényvédelem. 

Ajánljuk még