kód:

RAGYOGÓ TÁPLÁLÁS ARCKEZELÉS

35 000 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Legyél profi bőrápoló, csupán 5 lépésben! Nem jutsz el a kozmetikusodhoz? Semmi gond! Akkor a kozmetika jön el hozzád! Az RAGYOGÓ TÁPLÁLÁS kezeléshez nem kell elhagynod az otthonodat, ha ragyogást és táplálást szeretnél a bőrödnek. A gyümölcsenzimek, C-vitamin feltöltik a bőrt és biztosítják fényességét, a növényi hatóanyagok pedig a ragyogásról gondoskodnak.

Mit tartalmaz az RAGYOGÓ TÁPLÁLÁS otthoni bőrápolási szett?

A szett tartalmaz egy lemosót (7,4 ml), egy csiszoló gélt (91 g), egy maszkot (57 g), egy szérumot (7,4 ml) és egy tápláló krémet (7 g), valamint egy ingyenes IMAGE Skincare fejpántot is a teljes spa érzés elérése érdekében.

A TERMÉKEK
 • VITAL C hydrating facial cleanser (7,4 ml): ez az gyengéd lemosó nagyon hatékony módon távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A krémes textúra csodálatos érzetet és selymesen puha bőrt biztosít.
   
 • ORMEDIC balancing gel polisher (91 g): ez a gyengéd napi bőrcsiszoló termék, finomítja a bőrt és visszaadja egyensúlyát. Gránátalma enzim, olívamag por és bambuszgolyócskák csiszolják a fáradt hámot és felfedik az új ragyogást. A mechanikus, enzimatikus és gyümölcssavas hámlasztók kombinációja agresszív beavatkozás nélkül csiszolja le az elhalt hámsejteket. 
   
 • I MASK firming transformation mask (57 g): új technológiával és hegyiborssal támogatja a bőr jó közérzetét, segíti ellenállását a stressz és fáradtság látható jeleivel szemben. A gondosan összeállított összetevők keveréke új energiát ad a bőrének.
   
 • ILUMA intense brightening serum (7,4 ml): ez a könnyű, olajmentes szérum, kezeli az elszíneződést és kipirosodást, ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek. Növényi fehérítők, C-vitamin és szőlőmag kivonat kíméletesen csökkenti a gyulladást, tiszta, friss bőrt eredményezve. Ezenkívül gátolja a pigment túltermelését és megakadályozza az új pigmentfoltok kialakulását.
   
 • ORMEDIC balancing bio-peptide crème (7 g): ez a selymesen puha éjszakai krém helyreállítja a bőr nedvességtartalmát és egyedülálló highlighter hatású peptid hoz tisztaságot és egyenletességet a bőrnek. Átfogó formulája támogatja az egészséges, harmatos bőrképet.

A KEZELÉS LÉPÉSEI
 
 1. Tisztítás: A VITAL C hydrating facial cleanser lemosóval 1-2 percen keresztül masszírozd az arcod, majd langyos vízzel öblítsd le.
   
 2. Hámlasztás: Bő mennyiségben vidd fel az ORMEDIC balancing gel polisher terméket és masszírozd vele 1-3 percig az arcodat. Langyos vízzel öblítsd le.
   
 3. Pakolás: Vidd fel az I MASK firming transformation mask pakolást és hagyd hatni 10-15 percig, utána langyos vízzel távolítsd el.
   
 4. Ragyogás: Bő mennyiségben vidd fel az ILUMA intense brightening serum terméket a teljes arcfelületedre.
   
 5. Táplálás: Bő mennyiségben vidd fel az ORMEDIC balancing bio-peptide crème terméket a teljes arcfelületedre.

Ajánljuk még