kód:

Őssejtes bőrmegfiatalítás magas szintű fényvédelemmel

43 500 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Láthatóan simább és feszesebb bőrre vágysz, de nem feledkeznél meg a megfelelő fényvédelemről sem?

Íme 2 termék az Image Skincare-től, mely együttes használata révén arcbőröd megfiatalodik, kellően hidratált lesz és nem veszélyeztetik a nap káros UVA és UVB sugarai sem, a csomag mellé pedig ORMEDIC balancing gel polisher minta és egy igazán trendi, kisméretű rosegold kozmetikai táska is jár:

AGELESS total anti-aging serum with Vectorize Technology (50 ml)

Egyedülálló kozmeceutikáliai keveréke az alfa-hidroxisavaknak és az alma őssejt technológiának. Védi a sejteket az oxidatív stressztől és harcol a bőr öregedésének látható jelei ellen. Antioxidáns keverék hidratál a ragyogó bőr érdekében. VECTORIZE TECHNOLOGY™ kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. Parabénmentes. A termék használata mellett fokozott fényvédelem javasolt.

PREVENTION+ daily ultimate protection moisturizer SPF 50+ (91 g)

Könnyű formula, mely átfogó széles spektrumú fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Organikus cink-oxid és UV blokkoló homoszalát, oktokrilén és oktiszalát segíti a termék problémamentes bőrbe dolgozást, mely nem ül meg a bőrön.

A készlet erejéig!

Ajánljuk még