kód: 94922981592

Vital C hydrating facial cleanser

12 000 Ft
Kiszerelés: 177 ml

Leírás

Erős, hatékony C-vitaminos lemosó, ami kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződést. Alapvető antioxidánsokkal és vitaminokkal nyugtatja a száraz, dehidratált és érzékeny bőrt. Parabénmentes.

Bőrtípus

Kipirosodott, érzékeny, száraz/dehidratált, peelingen vagy beavatkozáson átesett, fénykárosodott, napégett bőrre.

Alkalmazás

Bő mennyiségben vigye fel a teljes arcra. A legjobb eredmény érdekében masszírozza 1 percen át. Leöblítheti hideg vízzel, vagy papírkendővel itassa szárazra a bőrt. Használja reggel és este.

Hatás

Univerzális arc és test lemosó, mely feltölti a bőrt esszenciális vitaminokkal. Kíméletesen szabadítja meg a bőrt a sminktől és a maradványoktól, és javítja a bőrtextúrát és a bőrtónust. Érzékeny bőr borotválásához kiváló.

Pro tip

Tökéletes az irritált és viszkető bőr tisztítására.

Összetevők

WATER (AQUA), CETEARYL OLIvATE & SORBITAN OLIvATE, ISOHEXADECANE, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, SODIUM PEG-7 OLIvE OIL CARBOXYLATE, GLYCERYL STEARATE & PEG-100 STEARATE, SAPONARIA OFFICINALIS (SOAPWORT) EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, vITIS vINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT, ALCHEMILLA vULGARIS (LADY’S MANTLE) EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE (E - vITAMIN), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL & CAPRYLYL GLYCOL & ETHYLHEXYLGLYCERIN & HEXYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, YEAST BETA-GLUCAN, PHOSPHOLIPID, ASCORBYL PALMITATE, POTASSIUM HYDROXIDE, RNA & DNA, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SUPEROXIDE DISMUTASE

Ajánljuk még