MIÉRT LÉTFONTOSSÁGÚ?
A C-VITAMIN EREJE

A VITAL C KOLLEKCIÓ A TERMÉK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI KLINIKAI VIZSGÁLAT VÉLEMÉNYEK
peta logo clean skincare logo clean logo
 

A VITAL C TÖRTÉNETE

“*Kozmetikusként évekig szenvedtem rozáceában. Minden létező terméket kipróbáltam, de semmi sem segített. Ezért létrehoztam egy saját kollekciót az érzékeny, száraz és kipirosodásra hajlamos bőr számára, amely a C-vitamin és az antioxidánsok hatékony formáival hidratál, táplál és revitalizál. Így született meg a VITAL C. Az évek során továbbfejlesztettük a kollekciót, a leginnovatívabb hatóanyagszállító rendszerekkel, clean clinical skincare® összetevőkkel és a C-vitamin rendkívül hatékony formáival. Szakembereink folyamatosan a legjobbként emlegetik. Nagyon büszke vagyok erre a díjnyertes kollekcióra!”

– Janna Ronert, alapító

founder image
 
VITAL C TERMÉKEK
 

A VILÁGON TÖBB MINT 50 000 SZAKEMBER AJÁNLÁSÁVAL

A VITAL C kultikusan kollekció, amelyet a bőrgyógyászok és kozmetikusok világszerte ismernek és kedvelnek. Íme a véleményük.

 
blog 1

“Szeretem a VITAL C hidratáló anti-aging szérumot! Az abszolút kedvencem”
— Keaton O.

blog 1

“Egy kényeztetés a bőrödnek! Szeretem a VITAL C hidratáló arctisztítót. Az arcomat puhának és hidratáltnak érzem. Soha nem száraz! Csodálatos az illata.”
— Deborah S.

blog 1

“A VITAL C hidratáló enzimes maszk a rutinom egyik alapdarabja. Körülbelül hetente egyszer használom. A bőröm ragyogóbbnak, puhábbnak érzem, és úgy tűnik, jobban beszívja a VITAL C hidratálót.”
— Mellie W.

 

A TERMÉK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI
VITAL C hydrating anti-aging serum

A felhasználók
100%