I PEEL kollekciónk fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdeklében. 

I PEEL | WRINKLE LIFT® 

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas - retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

 

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE 

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

 

I PEEL | PERFECTION LIFT™ 

Átfogóan ható oldat, mely az öregedés, a pigmentáció, az akne jeleit kezeli, BHA, AHA savakkal, rezorcinollalés peptidekkel.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Aging, pigmentation, acne

 

I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE 

Aktív hámlasztók extra erős elegye az erős akne, idősödés és pigmentáció kezelésére.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Advanced aging, pigmentation, acne

 

I PEEL | ACNE LIFT® 

Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

 

I PEEL | BETA LIFT™ 

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

 

I PEEL | LIGHTENING LIFT® 

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket
kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE 

A még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.