A TUDOMÁNY SZÉPSÉGE

test

JANNA RONERT
AZ IMAGE SKINCARE ALAPÍTÓJA ÉS VEZETŐJE

Klinikai bőrápolási márkaként biztonságos, bizonyítottan hatásos összetevőket és okos növényi hatóanyagokat tudunk magunk mögött - a valaha is volt legegészségesebb bőrért.
A cégek kozmetikus alapította, a termékeket plasztikai sebész alkotja, világszerte pedig több mint 52 országban 20 000 bőrápolási szakember képvisel bennünket.
Mondhatjuk így is: a bőrt kívül és belül is jól ismerjük. Tudjuk, hogyan kell megvédeni, mitől lesz egészséges, hogyan kap fiatalosabb megjelenést.
Bármi legyen is a te bőröd esetében a kihívás - napkárosodás, akne, öregedés, rozácea - van tapasztalatunk és segítünk, hogy Age Later, azaz később öregedj.

test

DR. MARC RONERT M.D. .PH.D.Az
IMAGE Skincare klinikai igazgatója és elnöke

JANNA TÖRTÉNETE

Egy olyan iparágban, ahol a szükségtelen vegyi anyagok mindent megbonyolítanak, az IMAGE Skincare alapítója, Janna Ronert célja az volt, hogy okos növényi hatóanyagok, biztonságos és bizonyítottan értékes hatóanyagok magas koncentrációja segítségével olyan termékeket hozzon létre, melyek a piacon nem találhatóak.

Rozáceával küzdő kozmetikusként Janna hitt abban, hogy minden nő megérdemli az egyszerűséget, az értéket és az eredményeket, ha bőrápulásukról van szó - és megérdemlik a lehető legjobb minőségű bőrt is.

Az IMAGE Skincare egy apró kis apartmanból indult, 2003-ban, a legnépszerűbb, érzékeny bőrt ápoló családdal, a Vital C termékekkel, most pedig 13 kollekcióval van jelen a világ több mint 52 országában.

Férjével Dr. Marc Ronerttel együtt, aki az IMAGE Skincare klinikai igazgatója és plasztikai sebész, Janna a legnevesebb vegyészekkel dolgozik együtt a piacra kerülő termékek megalkotásában és összeállításában.

Janna, az ügyvezető igazgató, két ikergyermek édesanyja, közszolgálati ügyvéd, nemzetközi egészségügyi és wellnesz előadó, aki a világ minden szegletében nőket inspirál szenvedélyével, dinamizmusával, vezetői példájával.
2012-ben Janna munkáját az Ernst & Young az Év Vállalkozója díjjal ismert el, és az ország top 200 ügyvezető elnöke között is szerepel.


test

“ Számomra a (sk)inspiráció mindenkiről szól, akinek az életét megváltoztatták a termékeink, akinek megszépült a bőre és aki újra rátalált ezáltal a magabiztosságára.”