Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.


A Beautywood Shop Kft.-nál amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés is: problémamentesen.
Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül díjmentesen visszaküldheti részünkre. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük írjon emailt a sales@beautywood.huemail címre 
 
A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden, a https://www.imageskincare.hu/-n megvásárolható termékre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.
 
A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.
A nem a Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.
 
 Tudnivalók a Beautywood Shop Kft.  által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:
 
–      A Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termékek visszaküldése néhány lépésben:
 
1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek. 
 
2. Az emailben jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja:
• vásárlási utalvány, amelyet felhasználhat ugyanazon termék cseréjére (Divat termék esetében lehetséges a csere más méretű vagy színű termékre is), vagy egy más típusú, Beautywood Shop Kft. által forgalmazott termék vásárlására;
• a termék árának visszautalása (azaz szeretné, ha a Beautywood Shop Kft. visszatérítené az Ön által visszaküldött termék vételárát)
3. A visszaküldési kérelem Beautywood Shop Kft. általi be- és elfogadása után küldünk Önhöz egy futárt, aki a visszaküldeni kívánt terméket elszállítja a Beautywood Shop Kft. szervizközpontjába.
 
Amennyiben Ön a vásárlási utalvány opciót választja, az alábbiakat tudnia kell:
 
– a vásárlási utalvány átruházható és összevonható más kedvezménnyel/vásárlási utalvánnyal is;
– a vásárlási utalvány felhasználásának időtartama 24 hónap
– a vásárlási utalvány felhasználható bármely, a Beautywood Shop Kft. oldalán található termékre
– a vásárlási utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel úgy, hogy az utalvány összege kedvezményként a vásárlás során, a fizetéskor a Felhasználó/Ügyfél által kiválasztott, kosárba helyezett termékek (azaz a Kosár) végösszegéből levonásra kerül;
 
 
Amennyiben a termék árának visszatérítését választja, és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra (kérjük, nemzetközi bankszámlaszámot adjon meg – IBAN kód*).
Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizette ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni. A Beautywood Shop Kft. a vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizeti vissza.
 
* Az Európai Unióban és Európa más államaiban is bevezetésre került az egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, az IBAN (International Bank Account Number). A magyar szabvány szerinti IBAN 28 karakterből áll, amelyből:
– Az első két karakter jelöli az országkódot (HU);
– 2-4 karakter egy képzett ellenőrzőszám;
– 5-28 karakteren a belföldi pénzforgalmi jelzőszám található.
Pl: HU45 1234 5789 0987 6543 2345 1234
 
A vásárlónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon oldja meg/vigye véghez a termék visszajuttatását a Beautywood Shop Kft. részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.
Kérjük, hogy amennyiben nem a Beautywood Shop Kft. által ajánlott szállítási szolgáltatást szeretné igénybe venni, úgy az űrlap kitöltése előtt mindenképpen vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
 
– A termék visszaküldésének feltételei:
 
1. A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és a Beautywood Shop Kft. részére történő elküldése a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges.
(A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)
2. A visszaküldeni kívánt terméket a Beautywood Shop Kft. csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.
A Beautywood Shop Kft. fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.
A Beautywood Shop Kft.  fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. Az ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.
A Beautywood Shop Kft. elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.
3. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.
4. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.
5. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.
Itt találja a termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:
 
A termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges
 
 
Vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek
 
– A vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek az adott termék kategóriájának feltételeivel
– Amennyiben a termék teljes vételára vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, készpénz fizetés nélkül, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját) és az ismét levásárolható lesz
– Amennyiben a termék vételára részben vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját), amelyet levásárolhat egy új rendelésnél, az utalványon felüli kifizetett összeget pedig visszautaljuk. Ha a vásárlási utalvány felhasználási ideje lejárt, nem lehetséges a felhasználás
 
 

Adatkezelés:

2011. évi CXII. törv