kód: 819984010031

Body Spa Trial Kit

9 500 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Body Spa Trial Kit mintaszett
  • 1x BODY SPA Cell.U.Lift Firming Body Crème 7 g
  • 1x BODY SPA Rejuvnating Body Lotion 7 g
  • 1x BODY SPA Face And Body Bronzer 7 g
  • 1x BODY SPA Exfoliating Body Scrub 7 g
Body Spa Cell.U.Lift firming body cream (feszesítő testápoló) 
Ez a forradalmi új feszesítő krém a bőr lazasága ellen sejt szinten veszi fel a harcot. Az EPP komplex®(enzim-polipeptid komplex, csak az Image-től) erősíti a kollagénrostokat és csökkenti a zsírsejtek és az alattuk lévő szövet volumenét. Plasztikai sebészek által végzett tanulmányok szerint a bőr feszesebb, simább, hidratáltabb lesz. Csökkenti a bőr elváltozásait. Plasztikai sebészek által kifejlesztve. Parabénmentes. Exkluzív új EPP komplex formula. 

Body Spa rejuvenating body lotion (fiatalító testápoló) 
Ultrahidratáló testápoló, még több glikolsavval, anti-oxidánssal és peptiddel hámlasztja és fiatalítja a bőrt. A bőr friss, puha, ragyogó lesz. Parabénmentes. Visszafordítja az öregedés jeleit. 

Body Spa face and body bronzer (önbarnító arcra és testre)
Gazdag hidratáló krém, arcra és testre egyaránt. Természetes, napbarnított bőrt biztosít, arany tónussal. A szín fokozatosan épül, mindennapos alkalmazásával fokozható az arany feltónus. 

Body Spa exfoliating body scrub (testradír) 
Csiszolja tökéletesre bőrét ezzel a nagyteljesítményű testradírral. A kettős rendszer, a progresszíven egyre erősebben csiszoló diószemcsék és a kapszulába zárt E-vitaminos mandulaolaj finomítják és hidratálják a bőrt. A száraz, elhalt hámot eltávolítja, miközben nem borítja fel a bőr természetes pH egyensúlyát. Segíti a természetes sejtmegújulást, a bőr pedig ragyogó és puha lesz. Parabénmentes. 

Pro tip

Body Spa próbaszett

Ajánljuk még