kód:

GLOWING HYDRATION TREATMENT

26 300 Ft
Kiszerelés:

Leírás

Elveszett az a bizonyos ragyogás? Ne félj, az IMAGE "RAGYOGÓ HIDRATÁLÁS" kezelése újra életet lehel a bőrödbe!

Gyengéd tisztítással kezdj, használd a the MAX™ stem cell facial cleanser lemosót a bőr táplálására, a növényi eredetű őssejt kivonatok által. Az AGELESS total pure hyaluronic6 filler erőteljesen hidratál és lágyítja a finom ráncokat. A záró lépés: a VITAL C hydrating repair crème termékkel a bőröd puha, hidratált és ragyogó lesz! 

A  TERMÉKEK
 
 • the MAX™ stem cell facial cleanser (7,4 ml): Luxus, szulfát- és parabénmentes lemosó, a gyengéd tisztításhoz és tápláláshoz.
 • AGELESS total pure hyaluronic6 filler (30 ml): Ez a hidratáló filler termék hatféle hialuronsavval azonnal, láthatóan hidratál. Segít lágyítani a finom ráncokat, filler injekció nélkül.
   
 • NEW VITAL C hydrating repair crème (7 g): A- és C-vitaminokkal táplál, harcol a stressz, a fáradtság és más környezeti tényezők ellen.

A KEZELÉS LÉPÉSEI
 
 1. Tisztítás: Bő mennyiségben tegyél the MAX™ stem cell facial cleanser lemosót nedves kezedbe, dörzsöld össze a tenyereidet és habosítsd fel. 1 percig tisztítsd vele az arcodat, majd langyos vízzel öblítsd le. 
   
 2. Hidratálás és feltöltés: Bő mennyiségben vidd fel a megtisztított bőrre az AGELESS total pure hyaluronic6 filler terméket. Használatát követően finoman ütögesd ujjaiddal az arcodat, hogy élénkítsd a vérkeringést. 
   
 3. Ragyogás: Bő mennyiségben masszírozz a bőrödbe VITAL C hydrating repair crème krémet. Kezdd a homlokodnál, és haladj le a halánték felé. Masszírozd meg az orrodat, orcáidat, álladat és állvonalat. 

Ajánljuk még