kód:

GO GREEN AT HOME

56 600 Ft
Kiszerelés:

Leírás 
IMAGE SKINCARE® ZÖLDÜLJ OTTHON
 
Stresszes vagy? És a stressz meglátszik a bőrödön is? Van egy kezelésünk a számodra! A ZÖLDÜLJ OTTHON arckezelés puhává, hidratálttá, nyugodttá változtatja a bőrödet, visszaadja az egyensúlyát. 
Hagyd, hogy az ORMEDIC® balancing facial cleanser lemosó megszabadítsa a bőrödet a szennyeződéstől, az I MASK purifying probiotic mask pakolás pedig segítsen a bőr és a pórusok tisztításában. A kezelés végén az ORMEDIC balancing bio-peptide crème teszi a bőrödet simává, hidratálttá és hozza vissza az elvesztett egyensúlyát.
 
A termékek
  • ORMEDIC balancing facial cleanser: Enyhe, frissítő géles lemosó, mely finoman habzik és eltávolítja a szennyeződéseket, a bőrt puhává, hidratálttá és tisztává varázsolja.
  • I MASK purifying probiotic mask: Erősítő probiotikus pakolás, mely egyensúlyba hozza a bőrt és segít ellenállni a kiszáradásnak és az egyensúlyvesztésnek.
  • ORMEDIC balancing bio-peptide crème: Ez az éjszakai regeneráló krém fokozza és egyensúlyba hozza a nedvességhiányos bőrt a növényi vajakkal, hialuronsavval és bio növényi olajakkal.
Kezelés után készíts egy csésze zöld teát, vagy zöld dzsúszt, smoothie-t, ülj le kényelmesen, relaxálj és élvezd az én-időt.

Ajánljuk még