DR. MARC RONERT M.D. PH.D

Az IMAGE Skincare elnöke és orvosigazgatója*, Dr Marc A. Ronert, M.D., Ph.D., Európában szerezte plasztikai és helyreállító sebészeti diplomáját, tagja az Európai Helyreállító és Esztétikai Plasztikai Sebészeti Társaságnak.

A híres Heinrich-Heine Orvosi Egyetemen tanult. Dr. Ronertet világszerte ismerik a világszerte megszervezett orvosi konferenciákon tartott előadásai révén.

2011-ben Dr. Ronert létrehozta a Care for Skin Alapítványt, egy olyan nonprofit szervezet, melynek célja, hogy olyan személyeket segítsen, akiknek a bőre balesetben, égésben, rák miatt vagy genetikai rendellenesség okán károsodott.

Dr. Ronert és csapata több száz gyermeket segített már hozzá az egészséges élethez bőrtranszplantációval, farkastorok műtéttel, és más kezelésekkel, mely beavatkozásokhoz ezek a gyerekek másképp nem jutottak volna hozzá.

A klinikai kutatásban látnok és úttörő Dr. Ronert vezeti minden egyes IMAGE Skincare termék kifejlesztését.

Széleskörű orvosi tapasztalata és tudományos háttere készteti arra,  hogy új, bizonyítékokon alapuló megközelítéseket keressen a bőr öregedési folyamatának lelassítására és visszafordítására.
Dr. Ronert kiterjedt kutatása, illetve az iránti elkötelezettsége, hogy felfedezze a legmodernebb bőrápolási technológiákat, segítette hozzá az IMAGE Skincare-t ahhoz, hogy az innováció élvonalába kerüljön.

"Szenvedélyem az, hogy a legújabb bőrápolási trendeket és technológiákat kutassam és finomítsam.
Plasztikai sebészként mindig is érdekeltek azok a tudományos módszerek, melyek lelassítják vagy visszafordítják az öregedés folyamatait.

Tudósként egyedülálló perspektívából szemlélem, hogy a szépségiparban mi motiválja az igényeket és az innovációt."


* Dr. Ronert jelenleg nem rendelkezik engedéllyel az Egyesült Államokban történő praktizáláshoz